Lühidalt

FC Kuressaare hävis. Saarlaste jalgpallimeeskond sai Eesti meistrivõistluste laupäevasel kohtumisel 0:6 kaotuse Tallinna TVMK-lt.

Saarlased noppisid Pärnust esikohti
Rasketes ilmaoludes sõidetud rahvusvahelisel Pärnu sügisregatil said Saaremaa Merispordi Seltsi purjetajad kaks esikohta. Siim Ots võidutses Laser 4,7 klassis ning Kaarel Kruusmägi Laser Radialil. Sama klassi naiste arvestuses oli Liina Kolk teine. Kristo Õunap, kes sel aastal on olnud Eesti parim Optimist-klassis sõitja, pidi Pärnu regatil leppima kolmanda kohaga. Seoses raskete ilmastikuoludega suudeti plaanitud seitsmest võistlussõidust pidada vaid neli.

Lembit Soe Viljandi ralli eel optimistlik
Eesti autoralli meistri- ja karikavõistluste järgmine etapp on 28.–29. septembriltoimuv. SEB Mulgi ralli, Võistlusdistantsi pikkus on tänavu 332 kilomeetrit, sellest läbitakse 13 kiiruskatsel 90 kilomeetrit.

Eelmisel etapil Paides kindlustas rahvuslikus rühmas oma liidrikoha Einar Laipaik, kelle suurim konkurent Lembit Soe oli sunnitud Paide ralli auto tehniliste probleemide tõttu katkestama.

“Eks vähe teadsime ette ka, et nii võib minna, kuna uut autot testida ei jõudnud. Väga hullu ei olnud, aga leidsime, et pole mõtet pingutada,” tunnistas koos Ahto Pihlasega esmakordselt uuel Toyota Starletil sõitnud Lembit Soe. “Vana autoga Einarit võita poleks suutnud. Alati ja jälle teine olla ei ole eesmärk, mõnikord tahaks ka eespool olla,” selgitas saarlane uuema võistlusauto rajale toomist. Soe märkis, et põhjust optimismiks on – kaks rallit on veel ees.

Koos Siimo Suvemaaga BMW-l võistelnud Einar Laipaik kinnitas, et meistritiitlini jõudmise võib rivaali katkestamine lihtsamaks muuta: “Väiksema eesmärgiga kui meistritiitel ei saanudki hooaega alustada. Ja eks nüüd veidi kergemaks läks küll. Aga järgmisel võib jälle mul midagi juhtuda, nii et loota katkestamistele kah ei saa.” Punkte on E9 ja E8 klassi parimail vastavalt 60 ja 39.

Rannamaa Tartu rattamaratonil parim saarlane
Indrek Rannama oli saarlastest parim 87 km pikkusel Tartu rattamaratonil, lõpetades 39. kohaga. Kaotust maratoni võitnud Jaan Kirsipuule kogunes pea kuus minutit. Rattamaratoni pikimal distantsil said tulemuse kirja 1995 võistlejat.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 20 korda, sh täna 1)