Estonian Airi piloodid harjutasid Kuressaares maandumist (3)

Möödunud neljapäeva õhtul harjutasid Estonian Airi piloodid Kuressaare lennuväljal peagi Tallinn–Kuressaare–Stockholm liinil reise alustava uue SAAB 340 tüüpi lennukiga õhkutõusmist ja maandumist.

Lennukompanii piloodi Anti Berensi sõnul osales treeningul kuus pilooti, igaüks neist tegi kuus maandumist. “Tallinnas on nii tihe lennuliiklus, tekitaks palju segadust, kui seal trenni teeks,” põhjendas Berens Kuressaare lennuvälja kasutamist. “Siin on palju rahulikum.”

Berensi hinnangul on uus 33-kohaline lennuk nagu lennuk ikka. “Väiksed erinevused on, aga mulle meeldib,” märkis ta.

Estonian Airi esindaja Ilona Eskelineni andmetel teenindab SAAB 340 alates 24. septembrist Tallinn–Vilniuse ja Tallinn–Helsingi liini ning alates 27. septembrist hakkab lendama liinil Tallinn–Kuressaare–Stockholm.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 17 korda, sh täna 1)