Linnalapsed sõitsid ratastel võidu

Kolmapäeva õhtul Ida-Niidu lasteaia juures toimunud järjekordsel Saaremaa jalgrattaklubi Viiking jalgrattavõistlusel osales kaheksas vanuseklassis kokku 142 last.

Kuni nelja-aastastest tüdrukutest võitis Caphrin-Boenita Poopuu 5. lasteaiast ja poistest Otto Tuuling 2. lasteaiast. 5–6-aastastest tüdrukutest oli kiireim Karen Lopp Ida-Niidu ja poistest Ken Kirs 5. lasteaiast.

7–8-aastastest osutusid parimateks Helina Koppel Saaremaa ühisgümnaasiumist ja Keneth Parbus Kuressaare vanalinna koolist. 9–10-aastaste grupis oli tüdrukutest kiireim Kristiina Liiv Kuressaare gümnaasiumist ja Hans-Olavi Vaher Saaremaa ühisgümnaasiumist.

Enim osalejaid oli seekord Ida-Niidu lasteaiast (41) ning Kuressaare gümnaasiumist ja Saaremaa ühisgümnaasiumist võrdselt 18.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 18 korda, sh täna 1)