Krimi

Vargad võtsid redelid ja lehmajooturid. Ajavahemikus 7. september kuni 10. september on Kaarma vallast Meedla külast varastatud kaks alumiiniumredelit. Kahju avaldaja hinnangul 8400 krooni.

10. septembril viisid vargad Mustjala vallas ühest laudast kaasa loomade jooginõud. Politsei pressiesindaja Kristi Mägi sõnul oli tegemist vana laudaga, mis ei olnud enam kasutusel. Varastatud jooturite arv on alles täpsustamisel ja kahju selgitamisel.

Vana trepi all peitusid mürsud. 10. septembril leiti Salme alevikus vana trepi lammutamisel kolm 30-mm mürsku. Päästeameti pressiesindaja Rain Porss ütles Oma Saarele, et hädaabinumbrile 112 helistasid trepilammutajad ise, mispeale päästeameti demineerimiskeskuse demineerijad sündmuskohale sõitsid ja laskemoona kahjutuks tegid.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 10 korda, sh täna 1)