Selgusid Saaremaa meistrid Zoom8 ja Optimist-klassis

Selgusid Saaremaa meistrid Zoom8 ja Optimist-klassis

 

Nädalavahetusel peetud Saaremaa meistrivõistlustel purjetamise Optimist- ja Zoom8 klassis favoriidid ei vääratanud.

Optimist-klassi poiste arvestuses olid parimad Kristo Õunap, Hardo Niit ja Taavi-Martin Enno. Tüdrukutest jagasid medalid Marie Mets ja Mari Kolk. Zoom8 klassis oli parim Aksel Artus, talle järgnesid Rimo Timm ja Kenneth Põldemaa.

Saaremaa Meripordi Seltsi treeneri Argo Kruusmägi sõnul võib vaatamata kehvadele ilmastikutingimustele võistlustega rahule jääda. „Rõõmu teeb Optimist-klassis osalejate suur arv (22) ning see, et võistlemas ei ole ainult Kuressaare lapsed, vaid osalejaid oli ka Lümandast, Orissaarest ja Salmelt,” kommenteeris Kruusmägi.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 35 korda, sh täna 1)