Astes tahetakse avada pesumaja

Gardeenia Pesumaja OÜ taotleb Kaarma vallalt projekteerimistingimusi, et käivitada Aste asulas üldkasutatav pesumaja.

Ettevõte soovib pesumaja avada alevikus kunagi vene sõjaväele ehitatud hoones, mida tookord kasutati nii pesumaja kui ka saunana.

Kaarma valla ehituse peaspetsialist Peeter Arikas ütles Oma Saarele, et pesumaja tahetakse avada järgmisel aastal ning loodetavasti hakkavad Aste inimesed pakutavat teenust ka kasutama. Ta selgitas, et kuna Kuressaare linnas tegutsevad pesumajad on suuresti hõivatud hotellide teenindamisega ja teenuse tähtajad on väga pikad, siis võib Aste pesumajale kliente leiduda piisavalt.

Arikase sõnul nõuab vald pesumajapidajalt, et kõikvõimalikud niiskuse, kemikaalide ja õhureostusega seotud riskid oleksid viidud miinimumini. „Ülemääraste lõhnade korral tuleb neil hakata tegelema ka õhusaastega,“ tõi Arikas näite.

Gardeenia Pesumaja OÜ esindaja Merle Tamjärv pidas ettevõtte plaanide avalikustamist praegu veel enneaegseks.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 41 korda, sh täna 1)