Vutitüdrukute tüli leidis lahenduse (1)

Kevadel Kuressaares vutimängu järgselt FC Kuressaare poolkaitsjale kehavigastusi tekitanud FC Lasnamäe Ajaxi mängijale määrati lisaks võistluskeelule ka rahatrahv.

Prokuröri abi Agnes Ollema sõnul lõpetati menetlus kriminaalmenetluse seadustiku paragrahvi 202 alusel – kriminaalmenetluse lõpetamine avaliku menetlushuvi puudumise korral ja kui süü ei ole suur. See ei olnud nii suur kuritegu, et viia kohtu ette tütarlaps, keda varem pole karistatud, märkis Ollema.

Lasnamäe Ajaxi mängija peab kandma rahalise karistuse 1500 krooni, millele lisanduvad menetluskulud ning haigekassale tasutavad rünnaku ohvri Triin Juuliku esmaabikulud.

Esialgu kahtlustati 14. mail vahetult pärast FC Kuressaare ja FC Ajax Lasnamäe naiskonna kohtumist toimunud kallaletungis kahte mängijat, kuid uurimise käigus selgus, et tegelikult oli süüdi vaid üks. Ollema sõnul väitis süüdistatav, et ta tõukas Juulikut, mille tagajärjel viimane kukkus ning vigastas nina. Juulik on varem öelnud, et teda löödi rusikaga näkku.

Prokuröri abi sõnul alaealistele tavaliselt rahatrahvi ei määrata, kuid antud juhtumis karistatav Tallinna teeninduskooli õpilane käib ka tööl ning oli nõus üldkasuliku töö asemel trahvi tasuma.

Juba mais andis Eesti Jalgpalliliidu distsiplinaarkomisjon mõlemale vahejuhtumis osalenud FC Lasnamäe Ajax mängijale võistluskeelu kuni 2009. aasta 31. detsembrini. Liidu esindaja Mihkel Uibopuu ütles Oma Saarele, et kui ilmneb uusi asjaolusid, võidakse karistused üle vaadata.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 28 korda, sh täna 1)