SWE-7 võitis karikavõistluste esimese mängu

Eesti meeste korvpalli karikavõistluste raames võitis Kuressaare SWE-7 laupäeval hooaja avamängus Hansapanga võistkonna 75 : 72 ning omab enne neljapäevast korduskohtumist kolmepunktilist edu.

Heitlikult kulgenud mängus suutsid võõrustajad Kuressaare spordihoones püsida külaliste rütmis, kaotades avaveerandi vaid ühe punktiga
22 : 23.

Teisel veerandajal jäädi treener Marko Oolu sõnul hätta maa-ala kaitsega ning poolajaks oli kaotusseis suurenenud 15 punktini, seisuks 31 : 46. Siiski suutsid saarlased end kokku võtta ja kolmas veerandaeg võideti koguni

24 : 6 ning enne viimast kümmet minutit märgiti seisu juba saarlaste kasuks 55 : 52. Viimasel veerandajal ei suutnud kumbki meeskond edu kindlustada, viimasele minutile mindi seisult 70 : 70, kuid tänu Rene Kiili ja Indrek Õunpuu tabavatele visetele suudeti saavutada 75 : 72 edu.

Kommenteerides mängu eelmisel aastal esiliiga lõpuossa kuulunud Hansapanga vastu, tõdes Ool, et tegu oli hooaja esimese mänguga ning mehed ei saagi veel olla parimas vormis. Eelseisva korduskohtumise kohta ütles treener, et laupäevane mäng oli alles esimene poolaeg ning neljapäeval tuleb samuti mängida võidule.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 14 korda, sh täna 1)