Sõrve säärel filmiti klippe sõltuvussuhetest

Sõrve säärel filmiti klippe sõltuvussuhetest

 

Margareta Garpe näidendi „Limbo” 10. oktoobriks planeeritud esietenduse jaoks käivad proovid juba augustikuust saati. Eile võis lavastaja Mart Kampust koos kohalike harrastusnäitlejatega näha Sõrve sääre tipus, kus filmiti etenduse jaoks tarvilikke videolõike.

„Limbo” tegevus toimub ühel saarel asuvas raviasutuses, kus tegeldakse alkoholi- ja narkosõltlastega. Isoleeritud keskkonnas antakse inimestele võimalus leida taas elu mõte. Lavastuses kasutatakse videot, mida eile Sõrves filmiti.

“Seal saarel on kaks maja – üks nais- ja teine meespatsientidele. Seda, mida teevad naised, näeme laval, meeste osa tuleb videolt,” selgitas lavastaja Mart Kampus. “Ma käisin siin möödunud talvel ja mulle tundus, et see kant sobib oma hingusega sellesse lavastusse suurepäraselt,” põhjendas Kampus just Sõrve valikut ja lisas, et põhimõtteliselt võiks ju „Limbot“ mängida sealsamas. “See maja seal majaka taga on vägagi inspireeriv, selles võikski seda lavastust mängida.”

„Limbos“ teevad kaasa Janek Sarapson, Garmen Tabor, Kersti Tombak või Piret Rauk, Terje Pennie, Marika Vaarik, Kaia Skoblov ja Aili Salong. Kunstnikutöö on Liina Keevallikult ja Mari-Ann Mardolt. Videooperaatorina tegutses eile Tallinna Ülikooli Balti filmi- ja meediakooli filmikunsti õppetooli viimase kursuse tudeng Tanno Mee.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 47 korda, sh täna 1)