Krimi

Vilsandilt leiti mürsk. Esmaspäeval, 3. septembril toodi päästeameti Kuressaare komandosse Vilsandi saarelt leitud sütikuta mürsk, mille läbimõõt oli 75 mm. Päästeameti demineerijad tegid mürsu kahjutuks.

„Kui selline kahtlane ese leitakse, ei tohi seda mitte mingil juhul ise päästeametisse viia,” hoiatas päästeameti pressiesindaja Rain Porss. Tema sõnul pannakse sel kombel ohtu nii enda kui ka kaasinimeste elu, sest iga lõhkekeha on ohtlik, ka see, millel sütikut ei ole.

„Leidnud kahtlase eseme, ei tohi seda liigutada, tuleb koht meelde jätta ja päästeametisse helistada, sest inimesed ei ole piisavalt teadlikud, et hinnata, kui ohtliku esemega on tegu, seda oskavad öelda vaid spetsialistid,” ütles Porss.

Murti sisse suvilatesse ja poodi. Augusti jooksul on Mustjala vallas Ninase külas sisse murtud kahte suvilasse, kust on varastatud televiisorid, DVD-mängija ja muid esemeid. Kahju on selgitamisel.
Esmaspäeval, 3. septembril murti Kärla vallas Sauvere külas sisse kauplusse. Kahju on selgitamisel.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 20 korda, sh täna 1)