Koolituskeskuses Osilia algab Tartu ülikooli magistriprogramm

Algaval õppeaastal pakub Tartu ülikool ärijuhtimise magistriõpet organisatsioonikäitumise erialal ka Saaremaal, koolituskeskuses Osilia. Õppetöö algab oktoobris ning programmi edukatel läbijatel on magistrikraad kaitstud 2009. aasta juunis.

Tartu ülikooli majandusteaduskonna dekaani Toomas Haldma sõnul on magistriõpingud hea võimalus ühendada juhi või spetsialisti kogemus süsteemsete ja kaasaegsete majandusteadmistega. Seda ka juhul kui tulevane magistrant omab kõrgharidust mõnel teisel erialal.

Käesolevast aastal pakub TÜ majandusteaduskond võimalust omandada ärijuhtimise magistrikraad organisatsioonikäitumise spetsialiseerumissuunaga.

Programmi eesmärgiks on anda magistrantidele kaasaegsed ja praktikas rakendatavad teadmised ärijuhtimise alal ning süvendatud erialased teadmised organisatsioonikäitumise õppesuunal.

Programm on mõeldud eelkõige töökogemusega juhtidele ja spetsialistidele, kes omavad bakalaureusekraadiga võrdsustatud mittemajandusalast haridust. Teadmisi täiendama on oodatud ka varasema majandusharidusega spetsialistid.

Auditoorne töö toimub üks kord kuus kahepäevaste õppesessioonidena ja põhiaineid õpetavad Tartu ülikooli majandusteaduskonna õppejõud. Lisaks tuleb õppematerjalidega tegelda iseseisvalt, sh virtuaalkeskkonnas.
Õppekava maht on 80 ainepunkti. Stuudium lõpeb magistritöö koostamise ja kaitsmisega ning lõpetajad saavad Tartu ülikooli diplomi.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 20 korda, sh täna 1)