Saaremaal suletakse kolm postipunkti

Eesti Post sulgeb Saare maakonnas kolm postipunkti, millest vähemalt kaks on oma töö tegelikult juba varem lõpetanud.

Saare maakonnas kuuluvad sulgemisele Valjala vallas asuv Kallemäe postipunkt, Leisi valla Karja postipunkt ja Pöide valda jääv Kõrkvere postipunkt.

Valjala vallavanem Kaido Kaasik ütles, et tema teada ei tööta Kallemäe postipunkt juba pikemat aega. “Kas puudus neil postiljon või oli seal mingi muu põhjus, seda ei oska kommenteerida.“ Kaasiku sõnul tuuakse kogu Kallemäe piirkonna post kokku Valjalga, kust see siis edasi toimetatakse.

Leisi vallasekretär Aasa Allikson ütles, et Karja postipunkt ei tööta juba juulikuust alates ja töötajad said oma koondamistasud kätte. Sellesse kanti viiakse posti Leisist ja juba praegu jõuab see valla äärealadele suure hilinemisega.

Pöide vallavanem Jüri Linde ei osanud Eesti Posti otsust reede pärastlõunal veel kommenteerida. „Tean, et eeloleval teisipäeval peaks vallavalitsusse tulema Eesti Posti inimesed, kes räägivad asjast täpsemalt.”

Eesti Post on varem teatanud, et töö korraldatakse ümber postkontorites, kus on kõige väiksem koormus.

Suletavate postkontorite asjus kohtuvad Eesti Posti viie regiooni juhid kohalike omavalitsuste juhtidega, kellega arutatakse läbi, kuidas tagada edaspidiselt postiteenuse kättesaadavus.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 16 korda, sh täna 1)