Argentiinas tabati järjekordne eestlasest uimastivedaja

Argentiinas tabati möödunud reedel 19-aastane eestlane, kellelt võeti ära 1,2 kilogrammi narkootikume, mille Euroopasse toomise eest olevat talle lubatud 4000 eurot (ligi 62 400) krooni.

Narkootikumide veolt tabatud kullereid karistatakse Argentiinas 4,5 kuni 16-aastase vanglakaristusega. Ühe 35-aastase Eesti kodaniku, kes peitis 88 grammi uimasteid oma kõhtu ja kotisanga, on kohus narkootikumide veos juba süüdi mõistnud.

Kohtuotsust ootab Eesti kodanikest vene abielupaar, kelle topeltseintega kohvrisse oli peidetud seitse kilogrammi uimasteid.

Tänavu on Ladina-Ameerika riikides kinni peetud juba 12 Eesti kodakondsusega uimastikullerit, kokku on välisministeeriumi andmetel Ladina-Ameerika riikides uimastikuritegude pärast kinni peetud 22 Eesti kodanikku – 12 Venezuelas, 4 Argentinas, Peruus ja Ecuadoris mõlemas kaks ning Trinidadis ja Uruguays mõlemas üks.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 24 korda, sh täna 1)