Saarlased taas poodiumil

12. augustil peetud rahvasprindi karikasarja etapil Laitses saavutas 12 osavõtjaga 4WD klassis võidu Helmet Palm. “Vägev sõit oli. Rada oli äge ja tehniline. Ekstreemne,” kommenteeris Mitsubishil sõitnud Raplamaa võistleja.

Teise koha saavutas saarlane Virgo Arge, kolmandaks tuli Henri Raide. Tänavu rahvasprindi karikasarjas kolmel etapil võidutsenud Ranno Bundsen lõpetas Laitse võistluse viienda kohaga. “Sel aastal olen Virgoga võrdselt võitnud. Meil kummalgi on kaks esikohta, Rannol kolm,” kommenteeris Helmet Palm.

Kaherattaveoliste sportautode arvestuses tegi Laitse etapi kaasa 14 võistlejat. Poodiumile pääsesid Henri Franke, Margus Ojaots ja Kaino Traumann.

“Viimase peal sõit oli! Rahvasprint on nii põnevaks läinud ja konkurents väga tihedaks,” lausus Traumann. Aasta kokkuvõttes loodab Orisaare sõitja karikasarjas samuti kolme hulka pääseda: “Kokkuvõttes peaks olema võimalus kolmandat kohta püüda. Vasalemma sõit otsustab. Esimesed kolm kohta on 2WD sportklassis lahtised.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 13 korda, sh täna 1)