Pruut värvis pargis pinki

Pruut värvis pargis pinki

 

Veel viimaseid päevi vallaline olev Piret Ristain sai sõbrannadelt tüdrukute õhtul ülesandeks ära värvida kaks pargipinki. Kooskõlastatult Kuressaare Linnamajandusega sai ettevõtmine ka teoks.

Laupäeva õhtul ootas Piretit Kuressaare kõlakoja lähedal värvipott ja pintsel. Lisaks kahe pingi värvimisele kinnitati ühele neist ka pisike metallplaat pruudi ja peigmehe nime ja kuupäevaga.

Pruut ise kinnitas, et ülesanne oli tema jaoks täielik üllatus. „Ülesanne oli loomulikult üllatus, aga peljanud ei ole ma sedasorti tööd kunagi. Küll oleksid nad [korraldajad] võinud töövahendite hulka panna ka pahtlilabida, millega saab vana värvi hästi maha, kuid saime hakkama ka terasharjade ja oksakääridega,” rääkis pruut, kel selle töö auks oli selga pandud õhtukostüüm.

Kuna pinke oli kaks, aitasid õed-sõbrannad, et töö kiiremini läheks. „Nad tahavad ka ju vahel pargipingil peikadega istumas käia,” arvas nädala lõpul abielluv Piret. Pruudil on kahju, et nad omanimelist pinki teisaldada ei tohtinud, kuid tulevase abikaasaga siin istumas käia on ikkagi plaanis.

Peo ühe korraldaja, sõbranna Pia Käeseli sõnul tulid materjalid Kuressaare
Linnamajanduselt ning tööjõud neilt. „Lõpptulemus sai ilus ja eriline nagu pruut isegi,” kinnitas sõbranna.

Tänuväärse töö eest kiitis peoseltskonda ka värvi hankinud Kuressaare Linnamajanduse juhataja Urmas Raik. „Pingi värvimine on üks väga positiivne üritus kõigi nende laamendamiste taustal, mis on pargis viimasel ajal toimunud.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 113 korda, sh täna 1)