Presidendil on Saaremaal teinegi puu

Möödunud reedel pärast Baltic Workboats AS-i külastamist Nasval siirdus Eesti Vabariigi president Toomas Hendrik Ilves Kaarma vallas asuvasse GoodKaarma seebitallu, mille perenaine Ea Velsvebel-Greenwood ja peremees Stephen Greenwood rõõmustasid auväärsete külaliste visiidi üle.

President Toomas Hendrik Ilves ja proua Evelin Ilves kastsid taluõues sinna erilise sündmuse auks istutatud musta mändi ning andsid pererahvale head nõu, kuidas puu eest hoolitseda, et see kenasti kasvama läheks.

GoodKaarma omanikud tundsid heameelt, et Kaarma vald parandas vahetult enne presidendipaari visiiti seebitaluni viiva teelõigu, mis pikka aega väga kehvas seisukorras oli. Kaarma valla halduse peaspetsialisti Maidu Otsa sõnul polnud tee remont siiski seotud vaid kõrgete külalistega, vaid tegu oli plaanijärgsete teeparandustöödega.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 14 korda, sh täna 1)