“Reigi õpetajal“ oli 1800 vaatajat

Veski tänaval vanas sadama-aidas mängitud Kuressaare Linnateatri suvelavastus „Reigi õpetaja“ kogus kümne õhtuga umbes 1800 vaatajat.
Kuressaare Linnateatri direktori kt. Aarne Mägi ütles Oma Saarele, et külastajate huvi lavastuse vastu oli piisav ja 200 istekohaga saalis olid enamik etendusi täis müüdud.

Mägi sõnul jäi „Reigi õpetaja“ külastajate arv alla möödunud aastal Maasil etendatud suvelavastusele „Mereröövliks vastu tahtmist“, mida seitsme etenduse jooksul vaatas 3000 inimest. Vaatamata „Mereröövli“ kommertsedule otsustas Kuressaare Linnateater teha uue suveetendusega kannapöörde, mis Mägi hinnangul end täielikult õigustas.

Aarne Mägi sõnul on nad lavastaja Aare Toikkaga tulnud mõttele mängida „Reigi õpetajat“ järgmisel suvel hoopiski ühes kindlas väljavalitud kohas Tallinnas. „See kõik on alles idee tasandil, mingeid kokkuleppeid ei näitlejate ega ka koha suhtes praegu pole.“ Samas lubas Mägi, et kindlasti toob Kuressaare Linnateater järgmisel suvel lavale ka uue suveetenduse.

Juba sel nädalal hakkavad Kuressaare Linnateatris pihta proovid uue materjaliga, mille lavastajaks on Mart Kampus. Tegemist on sõltuvussuhetest jutustava Margareta Garpe etendusega „Limbo“, kus näitlejatena löövad kaasa Maarika Vaarik, Terje Pennie, Garmen Tabor jt.

5. septembril esietendub Eesti Draamafestivalil Egon Nuteri lavastajakäe all „Loomaaialugu“, mis seejärel tuleb Kuressaare Linnateatri mängukavasse.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 11 korda, sh täna 1)