Moekunstnik Anu Hint tõi oma fotod linnusesse

Reedel avati Kuressaare linnuse kaitsetorni kolmandal korrusel moekunstnik Anu Hindi fotonäitus „Aeg maha”. Veidi teistsugusel kujul oli näitus esitamisel aasta eest ka Adamson-Ericu muusemis.

 Näitus eksponeerib must-valgeid fotosid Anu Hindi omanimelises ateljees viie aasta jooksul valmistatud rõivastest. Hint ütles ise, et tegu on aasta tagasi valminud fotodega, aga riided, mida on võimalik fotodel näha, on viie
aasta vanused.

Saare maavanem Toomas Kasemaa sõnas avamisel, et kunst ei oma vahetevahel otsest sidet igapäevaeluga, tegelikult on see kujutluse võimas reaalsus. Kasemaa lisas, et talle on alati meeldinud naise keha ja kurvid, mis selles loomingus eriti hästi välja tulevad.

Fotodel on olemas oma geomeetriline jutustus, mis saab alguse ühest joontõmbest ja lõpeb reaalse visuaalse kompositsiooni ülesehitusega.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 21 korda, sh täna 1)