Maag Tammeka tegi saarlastele kingituse

„Tegime täna FC Kuressaarele kingituse, juubel ikkagi,” ütles Tartu Maag Tammeka peatreener Sergei Ratnikov naerdes peale 1:1 viiki jäänud mängu.

Pea 300 pealtvaataja ees Kuressaare linnastaadionil toimunud Eesti jalgpalli meistriliiga mängus said saarlased oma ainsa värava penaltist, mille 27. minutil lõi vastaste väravavõrku Märt Kluge. Tartlased avaldasid saarlastele küll tugevat surve, kuid jõudsid sihile vaid korra, kui Siksten Kasimir 25 meetrilt 64. minutil täpne oli.

Mõlema meeskonna treenerid kiitsid seekord saarlaste võitlusvaimu ja mängutahet. „Müts maha poiste ees, täna võideldi tugevalt,” ütles saarlaste peatreener Jan Važinski. Tartlaste treener Ratnikov lisas, et oli näha, et saarlased sünnipäevamängu kodupubliku ees kaotada ei tahtnud. Samas märkis Ratnikov oma võistkonna kohta, et väljakul nähtut ei saa kuidagi jalgpalliks nimetada.

„Vaid 50–60 protsenti oma oskustest kasutasime ära, mehed tegid väljakul selliseid lollusi, mida ükski professionaalne jalgpallur endale lubada ei saa,” kinnitas Ratnikov. Tema sõnul oli tulemus igati õiglane, kuid siiski võib seda lugeda kaotatud kaheks punktiks, mis võivad valusasti kätte maksta. „Eesmärk on meil ikka esineliku koht. Siis saaksime Balti Liiga ja euromängud Tartusse tuua. Tänane tulemus aga selle heaks ei tööta,” kurtis Ratnikov.

FC Kuressaare treeneri Jan Važinski sõnul nägi mängutaktika ette kaitses olemist ja selle meeskond ka täitis. „Mängijad olid väljakul väga distsiplineeritud,” rääkis treener. Važinski ütles, et ees ootavad üliolulised mängud Viljandi Tuleviku ja Tallinna Kaleviga. Enne seda astutakse vastamisi JK Sauega karikakohtumises ning Tallinna FC Levadiaga meistrisarjas. Treeneri kinnitusel ei minda Levadia vastu poole rauaga mängima, vaid püütakse ikkagi maksimum võtta.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 15 korda, sh täna 1)