Leana Vahteri medalit ei vaidlustata

Eelmisel nädalal koos istunud Eesti Kergejõustikuliidu kohtunikekogu otsustas, et Saarte mängudel naiste kuulitõukes reeglitevastaselt hõbedale jäetud Leana Vahteri tulemust ei vaidlustata, kuna edasikaebamine ei muuda oluliselt midagi.

Saarte mängudel kergejõustiklaste esindajana viibinud Raivo Kallas sõnas Oma Saarele, et kohtunikekogu kinnitas, et see, kuidas Vahterile määrati hõbemedal, ei vasta mitte ühelegi rahvusvahelisele kergejõustikureeglile ning oli sulaselge ülekohus.

Kallase sõnul ei ole Rahvusvahelisele Kergejõustikuliidule edasikaebamine otstarbeks, kuna parimal juhul tehakse Rhodose mängude vanemkohtunikule noomitus, kuid medaleid ümber jagama ei hakata. Kallas kinnitas, et Vahter võib ennast igati õigustatult kullaomanikuks pidada.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 14 korda, sh täna 1)