Kolm firmat soovib renoveerida Paadla koda

Kuressaare linnavalitsuse hoone remondiks korraldatud teistkordsele riigihankele tegid pakkumised OÜ Primus PR, AS EBC Ehitus ning AS Tesman.

Algsete kavade kohaselt pidi Tallinna tänav 10 asuva linnavalitsuse vanema hoone – ajalooliselt tuntud Paadla koja nime all – renoveerimine algama juunis. Riigihanke ebaõnnestumise tõttu lükkus see aga edasi.

Abilinnapea Urmas Sepa sõnul on linna eelarves renoveerimistöödeks ette nähtud 10 miljonit krooni ning pakkumised jäävad 13,6 kuni 13,9 miljoni krooni vahele.

„Komisjon kvalifitseerib pakkujad ja ilmselt jätkame edasi läbirääkimistega,“ märkis Sepp, kelle sõnul ei ole hoone renoveerimise projektis muutusi tehtud. Projekti kohaselt on kavas taastada hoone kunagine väljanägemine.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 21 korda, sh täna 1)