Pöidlaküütijad asusid võistlustulle

Eile hommikul Tartust alguse saanud hääletusvõistlusel „Kas tunned maad VII“ osalejatel on vaja külastada ka nelja Saare maakonnas asuvat objekti.

Sõrves peavad võistlevad segapaarid käima ära Stebeli rannakaitsepatarei juures, Tehumardil tutvuma „ühte sündmust tähistava maasse löödud möögaga“, Valjalas ootab hääletajaid keskaegne kirik ning Väikese väina tammil linnuhirmutajad, mis alles hiljaaegu elektriliinidele paigaldati, et lendavad sulelised traatidesse ei satuks.

Võistluse reeglite kohaselt tuleb igast punktist teha foto, millel kindlasti ka üks kahest meeskonnaliikmest. Võidab paar, kes nelja päeva jooksul jõuab külastada enim ette antud poolesajast vaatamisväärsusest. Liigelda võib vaid pöidlaküüdiga.

Tartu üliõpilaste loodusringi poolt korraldatud võistlusel osaleb seekord 15 paari, kelle asukohta on võimalik jälgida reaalajas veebiaadressil http://positium.ee/hv/ Võistlus lõpeb neljapäeval Viljandi folgil.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 17 korda, sh täna 1)