Parimad noored kotkad ja kodutütred olid laagris Simisalus

Saaremaa parimad noored kotkad ja kodutütred käisid eelmisel nädalal üleriigilises laagris Simisalus Järvamaal.

Saaremaad esindanud lapsed, kaheksa poissi ja kaheksa tüdrukut, valisid välja rühmade juhid. Kaitseliidu Saaremaa maleva noorteinstruktor Heimar Põld rääkis Oma Saarele, et lapsed olid ette valmistanud šõuprogrammi, millega nad tutvustasid Saaremaad läbi kuulsate inimeste. Lisaks isetegevusele mahtus laagripäevadesse palju sportlikku tegevust, tuletõrjeolümpia, viktoriin, mälumäng ning laulu- ja tantsuvõistlus. Kuna tegu oli puhkelaagriga, siis parimaid välja ei selgitatud. Laagris osalejad külastasid ka Järvamaa autode varjupaika ja Kilplalat.
Põllu sõnul jäid lapsed laagriga väga rahule ja hetkel valmistutakse juba tuleval nädalal Saaremaal toimuvaks suurlaagriks, kuhu lisaks meie maakonna lastele on tulemas 20 last Lätist ja 40 Tallinnast. „Tegemist on sõprussidemete loomisega ja edaspidi on meil võimalik ka oma lapsi nende juurde raja taha laagrisse saata,” lisas Põld.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 15 korda, sh täna 1)