Täna saabub Saaremaale siseminister Jüri Pihl

Täna ja homme viibib Saare- ja Hiiumaal siseminister Jüri Pihl. Minister külastab siseministeeriumi haldusala asutusi ja tutvustab nende töötajatele politsei, piirivalve ning kodakondsus- ja migratsiooniameti ühendamise projekti.

Täna külastab siseminister Orissaares asuvat Ida-Saare konstaablipiirkonda, kodakondsus- ja migratsiooniameti bürood ja Kuressaare päästeosakonda.

Sellele lisaks arutab minister maakonnaga seotud küsimusi Saare maavanema Toomas Kasemaaga, Kuressaare linnapea Urve Tiidusega ja Kihelkonna vallavanema Jüri Saarega. Visiidi kavasse on planeeritud ka tutvumine Kuressaare piirivalvekordoni ja merevalvekeskuse tööga.

Homme viibib siseminister Jüri Pihl Hiiumaal kohtumaks Kärdla politseijaoskonnas kohalike politseinike ning kodakondsus- ja migratsiooniameti esindajatega. Seejärel külastab minister Kärdla piirivalvekordonit, Hiiumaa päästeosakonda ja Käina päästedepood.

Samale päevale on kavandatud ka siseministri kohtumine Hiiu maavanema Hannes Maaseliga.

Siseministrit saadavad visiidil siseministeeriumi kantsler Märt Kraft, ministri nõunikud Jarno Laur ja Heiki Järveveer, kodakondsus- ja migratsiooniameti peadirektor Mari Pedak ja siseministeeriumi pressinõunik Kristina Kareva.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 13 korda, sh täna 1)