Iisraeli pianisti Yuri Tulchinsky kontserdid Saaremaal

Saaremaad tuleb külastama haruldaselt andekas noor iis-raeli pianist Yuri Tulchinsky, kelle repertuaar ulatub 17. sajandist tänaseni, klassikast džässini.

Olles vaid 30-aastane, on ta jõudnud omandada kolm kõrgharidust kahes kõrgkoolis.

Sageli annab ta soolokontserte, osaleb meistriklassides, saadab kontsertmeistrina balletiklasse, samuti astub üles koos progressiivse rockibändiga Musika Ficta, kirjutades ise sellele ansamblile tehniliselt nõudlikke ja läbikomponeeritud lugusid.

Väga erilise muusikaelamuse võib saada Yuri Tulchinsky kontsertidel Loona mõisas esmaspäeval, 16. juulil kl 19; Sõmera klubis teisipäeval, 17. juulil kl 14 või Kuressaare linnuse kapiitlisaalis 17. juuli õhtul kl 19.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 29 korda, sh täna 1)