Sareta pakub Ruhnu saarel bussiteenust (2)

Ruhnu vallavalitsus ja bussifirma Sareta sõlmisid kokkuleppe väikesaarel bussiteenuse osutamiseks.

Ruhnu vallavanem Aare Sünter ütles, et vastavalt möödunud nädalal sõlmitud kokkuleppele rendivad nad Saretale valla käsutuses olevat väikebussi. „Renditasu on sümboolne ja pigem on siin tegemist Kuressaares tegutseva bussifirma hea tahtega Ruhnu saare elanikke ja selle külalisi abistada,“ märkis vallavanem.

Valla väikebussiga hakkab Sareta korraldama bussiliiklust Ruhnu sadama ja lennuvälja ning küla vahel. Aare Sünteri sõnul maksab ühe otsa pilet 20 krooni. „Kui võtta arvesse, et suvehooajal maksab laevapilet Pärnust Ruhnu 350 krooni, siis on ka see hind suhteliselt madal,“ lausus Sünter.

Saare maavalitsuse majandusosakonna juhataja asetäitja Olev Tõru ütles, et riigipoolset dotatsiooni Ruhnul tegutsev bussiliin ei saa.

N-ö regulaarreisidele lisaks on Ruhnu elanikel ja turistidel võimalik väikebussi saarel veel ka erireisideks tellida.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 26 korda, sh täna 1)