Veoautode üleveohind kahekordistub (1)

Eelmisel nädalal allkirjastas majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts määruse, mille järgi alates 1. augustist tõusevad veokite mandri ja Saaremaa vahelise üleveo hinnad nädalavahetuse tippaegadel kahekordseks.

„Ajavahemikus kell 13–22.15 hakkab reedeti suunaga mandrilt saartele ning pühapäeviti vastupidisel suunal senise 1,5 asemel kõikidele veokitele, ka Saaremaa omadele, kehtima koefitsient 3,” rääkis Oma Saarele Anu Mõistlik majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi avalike suhete osakonnast.

Hinnatõusu eesmärk on vähendada tippaegadel järjekordi, kuna firmadel on nendel päevadel võimalik oma reisid odavamalt ära teha näiteks enne kella ühte, selgitas Mõistlik.

Sõiduautodele jäävad kehtima senised hinnad.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 20 korda, sh täna 1)