Kuressaare linn tunnustas parimaid

Esmaspäeval toimus Kuressaare kultuurikeskuses Kuressaare linnapea vastuvõtt 2007. aasta parimatele gümnaasiumi lõpetajatele ja kaunite kunstide preemia laureaatidele.

Kaunite kunstide laste stipendiumi pälvis Linda Lapp (pildil) huvikoolist Inspira (juhendaja Pilvi Karu). Preemia tõid talle vabariiklikud esikohad muusikavaldkonnas. Kaunite kunstide noorte stipendium määrati moekunsti vallas edukas olnud Katrina Kaubile huvikoolist Inspira (juhendaja Raili Kaubi).

Aasta gümnasisti tiitli said Krista Tiit Saaremaa ühisgümnaasiumist ja Katrin Kiirend Kuressaare gümnaasiumist.

Linnapea Urve Tiidus ja abilinnapea Argo Kirss andsid tänukirjad üle 31 parimale gümnaasiumi lõpetajale. Neist 14 oli Saaremaa ühisgümnaasiumist (viis kuldmedaliga lõpetajat ja viis hõbemedaliga), 14 Kuressaare gümnaasiumist (kolm kuldmedaliga ja üheksa hõbemedaliga lõpetajat) ning kolm Kuressaare täiskasvanute gümnaasiumist.

Lisaks tänas linnapea tublide lõpetajate vanemaid, klassijuhatajaid ja kolme gümnaasiumi direktoreid.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 43 korda, sh täna 1)