Kuressaare ametikool võitis

Kuressaare ametikooli õpilased saavutasid juuni esimestel päevadel Viljandimaal Vana-Võidus toimunud vabariigi kutsekoolide noorte suvepäevadel üldvõidu, millega kaasneb ürituse korraldamise kohustus tuleval aastal.

„Meie õpilased on alati suvepäevadel tublilt osalenud,“ ütles ametikooli huvijuht Heli Jalakas, kelle sõnul on mitmel korral üldvõidule üpris lähedale jõutud. Kolmepäevase ürituse raames võtsid õpilased vastastikku mõõtu mitmes erinevas valdkonnas, nagu näiteks grafiti joonistamine, sportmängud, mälumäng. „Mälumäng on üks meie paremaid alasid,“ kinnitas huvijuht.

Heli Jalaka sõnul on järgmiste suvepäevade korraldamine suur vastutus, neid tuleb juba varakult organiseerima hakata. „Mandrinoored kindlasti ootavad, et need toimuksid mere ääres,“ arvas Jalakas toimumiskoha valimise kohta.

Kuressaare ametikooli esindasid suvepäevadel üheksa noort ja õpetaja Ivar Metsküll.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 14 korda, sh täna 1)