Hansapank toetab SÜG-i Tähtede Mängu

Saare maakonnast esitatud taotlustest sai Hansapanga noorteprojektide konkursi „Tähed särama” I voorus toetust Kaarel Väeri kirjutatud projekt „Saaremaa Ühisgümnaasiumi III heategevuslik Tähtede Mäng korvpallis”.

Taotletud 21 000 krooni asemel toetati Väeri projekti tuhat krooni väiksema summaga. „Plaanis on sellest 17 000 kulutada mängijate võistlusvormide peale,“ selgitas Väer rahakasutust. „Eelmistel kordadel oleme pidanud riided laenama, seekord tahaks, et need jääks pärast mängu võistlejatele mälestuseks.“ Osa rahast kulub ka tähtmängijate transpordiks ning reklaamlogo tellimiseks.

Saaremaa ühisgümnaasiumi abiturient Kaarel Väer on kindel, et kooli lõpetamine võistluse korraldamist eriti ei mõjuta. „Seda lihtsalt peab tegema,“ rääkis noormees innustunult. “Tunnen, et see on justkui minu missioon!“

Järgmine Tähtede Mäng toimub tuleval kevadel, heategevusobjekt ei ole veel kindlaks määratud. Sel aastal koguti 8006 krooni väikelastekodu kasvandike teatrireisiks.

„Tähed särama“ konkursile esitatud 215 projekti seast toetati 13 noorteprojekti kokku rohkem kui 350 000 krooniga.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 19 korda, sh täna 1)