Kuusakoski avas Roomassaare teel teenindusplatsi

Eile avas vanametalli kokkuostuga tegelev firma AS Kuusakoski teenindusplatsi Kuressaares Roomassaare teel.

ASi Kuusakoski juhatuse esimees Ilmar Jõgi lubab, et uue osakonna (mis on ettevõtte 13. esindus) avamisega muutub vanametallist vabanemine saarlaste jaoks mugavamaks ja veelgi lihtsamaks.

„Tööpäeviti saab inimene metalli nüüd ka ise Kuusakoski platsile tuua. Koha peal metall kaalutakse ja inimesel on võimalik ka kaalunäitu näha,“ kommenteeris Jõgi, kelle sõnul on võimalik esindusest laenutada ka vanarauakäru, millega on võimalik ära vedada kuni 500 kg vanametalli.

Teenindusplatsil ostetakse kodanikelt musta ja värvilist metalli. Eraldi ostetakse ka vanu autosid, mida praegu võetakse vastu õlidest ja muudest vedelikest vabana, kuid lähimas tulevikus hakatakse platsil ostma ka terveid autoromusid ning pliiakusid. Jõgi sõnul on firma eesmärk osta Saare maakonnas vanametalli kokku aastas 6000 tonni.

AS Kuusakoski korraldab uue teenindusplatsi avamise puhul ka kampaania – kõik, kes toovad metalli kuni augusti lõpuni, osalevad muru-traktori loosimisel.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 50 korda, sh täna 1)