Saaremaa ühisgümnaasiumi söökla pürib parimaks Eestis (4)

Märtsis Tervise Arengu Instituudi ja Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja poolt välja kuulutatud konkursi „Parim koolisöökla 2007” tiitlile kandideerib Saare maakonnast vaid Saaremaa ühisgümnaasiumi söökla.

Esimene, registreerimisvoor on lõppenud, järgmise sammuna külastab žürii võistlevate koolide sööklaid, hinnatakse toite ja samas ka sööklaid tervikuna. Sõna saavad ka õpilased. Konkurss lõpeb suure finaalüritusega sügisel toimuval toidumessil.

Saaremaa ühisgümnaasiumi toitlustusjuht Ruth Kask peab nende koolisöökla plussiks kiiret teenindust. „Vajadusel saame kogu koolipere toitlustatud paari-kolme vahetunniga,“ märkis ta. Kase hinnangul on oluline ka see, et vanemad õpilased saavad oma prae ise komplekteerida.

Parima koolisöökla tiitlile pürib rohkem kui paarkümmend kooli üle Eesti. „Osalejate arv on võrreldes eelmise aastaga suurenenud,“ rõõmustas Tervise Arengu Instituudi peaspetsialist Marge Eelmaa.

Konkursi eesmärk on propageerida tervislikku koolitoitu.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 29 korda, sh täna 1)