Läti turismitöötajad vaimustusid Saaremaast

Nädala alguses Saaremaal viibinud Läti reisifirmade esindajad hindasid kõrgelt olukorda kohalikul turismimaastikul.

Saare turismimagneteid tutvustati lõunanaabritele Saaremaa spaahotellide, turismiasutuste, maavalitsuse ja lennufirma AirBaltic koostöös.

Baltic Travel Groupi esindaja Vladislavs Koriagins avaldas tunnustust Kuressaare spaahotellidele. „Hotellinduses on viimastel aastatel toimunud märkimisväärsed muudatused,“ kiitis ta.

Koriaginsi arvates tuleb Saaremaa firmadel teha Lätis ühine reklaamikampaania, et veelgi paremini tutvustada lätlastele Saaremaa eeliseid, sest Riiast on võimalik väga soodsalt lennata paljudesse maailma sihtkohtadesse.

„Lätlased on siiani kinni stereotüübis, et Saaremaale tulek on midagi seikluslikku – tulema peab autoga ja praamiga,“ märkis mees, kelle hinnangul kasutavad pered meelsamini just seda võimalust. „Riia-Kuressaare lennuliini sihtgrupiks tuleks võtta ärimehed ja nädalavahetust veetvad paarid.“

Saaremaa Spa Hotellide juhatuse esimehe Toivo Asti sõnul oli lätlastele korraldatud ürituse eesmärk tutvustada Saaremaad ja Kuressaaret. „See on töö kogu saare jaoks, mitte ühele firmale,“ märkis Ast, kelle hinnangul on lennuliini avamine küll Saaremaa Spa Hotellide teene, kuid nüüd tuleb ühiselt pingutada, et see liin ka käigus püsiks.

Pühapäeval lendavad Saaremaale läti ajakirjanikud.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 19 korda, sh täna 1)