Reedel on maakonna postkontorid suletud (3)

Reedel, 1. juunil on suletud kõik Rapla-, Saare-, Hiiu- ja Läänemaa postkontorid, teatas ASi Eesti Post kommunikatsioonispetsialist Inge Suder, kelle sõnul hakkavad piirkonna postkontorid alates juunikuust kasutama uut kassasüsteemi.

„Klientidele uuendus muudatusi kaasa ei too, süsteem tagab postkontorite parema informeerituse ja seeläbi parema teeninduse,“ märkis ta.

31. mail ei toimu postkontorites inventuuri tõttu kauba müüki, 2. juunil avatakse Kuressaare postipood tavapärasest ühe tunni võrra hiljem.

Tavapärane töö jätkub postkontorites alates 4. juunist. „Läbiviidava uuendusega paraneb ja ühtlustub saadetiste ning teenuste info kättesaadavus ja kiirus,“ lubas Suder, lisades, et uue kassasüsteemiga kaob andmete kohalik haldamine.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 10 korda, sh täna 1)