Golfipisik nakatas kümnendikke (1)

Golfipisik nakatas kümnendikke

 

Kuressaare gümnaasiumi kümnendad klassid said spordipäeva raames õppida golfi algtõdesid Saaremaa Audi golfikeskuses. Õpetajaks oli teenekas golfimängija ja treener Enrico Villo.

Pooleteisetunniste vahetustena golfikeskuse harjutusväljakul käinud kümnendikele tehti esmalt sissejuhatus teooriasse, kus käsitleti mängu ajalugu, reegleid, varustust ja eetikat. Seejärel asuti praktiliste löökide juurde, mida Villo ise enne demonstreeris.

Harjutamisperioodi lõpuks hakkas nii mõnelgi löök juba täiesti korralikult edenema. Treener Enrico Villo ütles, et löögitehnika täiustamine on elukestev treening. Algaja peaks löögi enam-vähem kätte saama paari-kolme tuhande palliga. Treener ise demonstreeris noortele, milliste erinevate kaarte ja kõrgustega on võimalik valge pall teele saata.

Saaremaa Audi Golfikeskuse juhataja Aivar Aru sõnul on see õpilastele hea võimalus saada aimu golfist ja natuke ka kätt proovida. Aru toonitas, et taoline spordipäev golfikeskuses toimus Kuressaare gümnaasiumi õpetajate eestvedamisel. Eelmisel sügisel avatud harjutusväljakul (Audi driving range) on võimalik golfi proovida ka teistel soovijatel. Järgmisel aastal loodetakse Aru sõnul mängida juba õigel golfiväljakul.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 57 korda, sh täna 1)