Kinnisvaraarendaja keldris süttis tulekahju

Eile süttis tulekahju Euro Kinnisvaraarendus OÜ-le kuuluvas keldris Kuressaare kesklinnas aadressil Lasteaia 8/Turu 6.

Sündmuspaigale kihutanud päästekomando suutis tule küll kiiresti kustutada, kuid ümberkaudsete elanike arvates on see ime, et praktiliselt omanikuta avatult seisev, prügi täis kelder pole varem põlema läinud.

Arendaja planeeritud korterelamute ehitamine on soikunud ja keldris, aga ka vanades majakarpides käivad joodikud ja mängivad lapsed. „Käivad siin igasugused, ju keegi oma suitsukoni sinna maha viskas. Ime, et see kelder ja need majavaremed pole juba enne maha põlenud,” kommenteeris naabermajas elav vanaproua kolm korda üle õla sülitades.

Sündmuspaigal viibinud Saaremaa päästeosakonna juhataja Margus Lindmäe ütles, et leeki põlengul ei olnud ja tuli sai alguse arvatavasti kellegi käe läbi. „See on küll ainult spekulatsioon, kuid arvatavasti süttis see näiteks suitsukonist. Igasugu kodutud käivad siin,” rääkis päästjate pealik.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 15 korda, sh täna 1)