Politseipeadirektor külastas Saaremaad

Eile saabus helikopteriga Saaremaale lühiajalisele visiidile politseiameti peadirektor Raivo Aeg, et kohtuda Kuressaare politseijaoskonna kollektiiviga.

Kuressaare politseijaoskonna komissar Aare Allik ütles, et politseipeadirektor andis jaoskonna töötajale ülevaate politsei rollist ja tegevusest aprilli lõpus ning mai alguses Tallinnas toimunud sündmuste ajal. Samas edastas peadirektor ka vabariigi valitsuse tänusõnad pealinnas viibinud politseinikele, nende perekonnaliikmetele ja ka kohapeale jäänud ametnikele, sest viimastele langes ju kolleegide äraoleku tõttu topeltkoormus.

„Peadirektori sõnul olid need sündmused küll muret tekitavad ja väga pingelised, kuid Eesti politseile tervikuna mõjusid need pigem positiivselt,“ rääkis Allik, „sest liitsid organisatsiooni.“

„Kui varem tehti tavaliselt ikkagi vahet politseiametnike ja erariietes ametnike vahel, siis nüüd näitasid, need ärevad päevad, et üks ei saa hakkama ilma teiseta,“ vahendas Aare Allik politseipeadirektori öeldut. Positiivse tendentsina tõi peadirektor välja veel ka selle, et viimaste nädalate jooksul on abipolitseinike arv kogu Eestis suurenenud 3500 inimese võrra. „Kõik see kinnitab, et meie inimeste kodanikujulgus ja kaitsetahe pole kuhugi kadunud,“ ütles Allik.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 10 korda, sh täna 1)