Kuressaare ei ole veel Tivoli tuuri suhtes seisukohta võtnud

Möödunud reedel Rakveres toimunud traagiline tivoliõnnetus pani Sillamäe linnavalitsuse BNS-i andmeil nõudma tuuri korraldajatelt täiendavaid kooskõlastusi päästeameti ja politseiga. „Kui kooskõlastused on olemas, ei näe me põhjust tivoli ülespanekut keelata,“ ütles BNS-ile Sillamäe linnapea Ain Kiviorg.

Kuressaarde on Tivoli-tuur plaanitud tuua 9.-12. augustini. Kuressaare abilinnapea Argo Kirss nentis, et seni ei ole linnavalitsus tuuri toimumise küsimust veel arutanud, kuna Rakveres juhtunud õnnetuse tagamaad on esialgu segased. „Elame, näeme, ootame,“ arvas Kirss.

Tivoli Tuur OÜ juhiabi Signe Valdna ütles, et praegu ei ole tuuri ajakavas muudatusi veel tehtud, ka ei ole ettevõttega ühendust võtnud kohalikud omavalitsused.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 15 korda, sh täna 1)