Krimi

Alaealine püüdis võõra dokumendiga ööklubisse pääseda. 18. mail peeti veidi pärast südaööd Orissaare alevikus kinni alaealine tütarlaps, kes üritas võõrast dokumenti kasutades ööklubisse pääseda.

Tütarlapse tegevuse suhtes on alustatud kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb tähtsa isikliku dokumendi kuritarvitamist.

Tabati kolm joobes juhti
Nädalavahetusel tabas Saare politsei kolm joobes sõidukijuhti. Neist ühel oli samalaadse õigusrikkumise eest kehtiv karistus: 18. mail kell 23.15 pidas politseipatrull Kuivastu–Kuressaare maanteel kinni sõiduauto Mercedez Benz, mille roolis oli Alar. Nüüd karistatakse Alarit kriminaalkorras.
Varahommikust jalutajat tulistati õhupüssist
Reede varahommikul kella 05.15 ajal tulistati Kuressaares Tehnika tänaval jalutavat jalakäijat õhupüssist. Jalakäija viga ei saanud, politsei pidas sündmuspaigal kinni alaealise noormehe. Sündmuse asjaolud on kontrollimisel.

Nädalavahetusel toimetas Kuressaare politsei jaoskonda 14 isikut, neist neli jäeti arestimajja kainenema.

Saaremaalt leiti taas lõhkekehi
19. mail teatati lõhkekehade leiust Kaarma vallas Upa külas, leitud käsigranaat F-1 tehti kahjutuks. Torgu vallas Lõopõllu külas leiti tankitõrjemiin, mis tehti kahjutuks, ning 196 76-mm mürsku, millest kaheksa tehti kahjutuks, ülejäänud lõhkekehad toimetati ohutusse paika.

Torgu vallas Torgu metsast leiti 23 76-mm mürsku ning ka need lõhkekehad toimetati ohutusse paika.
Uudistetoimetus

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 14 korda, sh täna 1)