Turismiettevõtjad kiikasid naabri õuele

Turismiettevõtjad kiikasid naabri õuele

 

Kuressaare turismiinfokeskus korraldas juba kolmandat aastat järjest kohalikele turismiettevõtjatele ja reisikorraldajatele tootearendusreisi.

Päevase ringsõidu ajal mööda maakonda tutvuti mitmete majutuskohtade ja turismiobjektidega.

Turismiinfokeskuse juhataja Karmen Paju ütles, et taolised reisid aitavad turismiga tegelejatel saada pilti, kuidas tegutsevad konkurendid ja naabrid. Samuti püütakse külastada kohti, mida tahavad näha maakonna külalised.

Selleks tarbeks oli 51 huvilise jaoks kaasa võetud ka giid, kes tutvustas ettevõtjatele meie maakonda, nagu oleksid nad turistid. Paju sõnul püütakse taoliste reiside ajal kindlasti külastada ka maakonna uusi turismiobjekte ja ettevõtteid. Seekord jäid tee peale Kihelkonna kirik ja kellatorn, Jaagarahu, Loona mõis, majutusettevõtted Nasval ja Salmel.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 15 korda, sh täna 1)