Ametikool osaleb e-õppe uuringus

Sel nädalal tegi Tallinna ülikooli haridusuuringute instituudi teadur Meril Ümarik Kuressaare ametikoolis mitmeid intervjuusid erinevate osapooltega (sh õpilased, õpetajad, haridustehnoloogid, koolijuht), saamaks ülevaadet e-õppe olukorrast koolis.

Ümariku sõnul on tegemist projekti “E-õppe arendamine ja juurutamine kutseõppeasutustes ja rakenduskõrgkoolides” (e-VÕTI) raames läbiviidava uuringuga, mis analüüsib seitsme eesti kutse- ja rakenduskõrgkooli e-õppe edulugusid. „Kuressaare ametikool on Eestis üks edumeelsemaid,“ märkis Ümarik. „Silma torkas õpetajate optimism, õpi- ja muutusvalmidus ning soov kolleegide eeskujul e-kursusi proovida.“

Aasta lõpuks valmivad kõigi seitsme kooli kohta kokkuvõtvad analüüsid.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 23 korda, sh täna 1)