Panga pangal toimub arendustegevuse infopäev

Reede hommikul kell 10 on Panga pangale oodatud pangal toimuva arendustegevuse vastu huvi tundvad inimesed.

18. mai infopäeva avab Saare maavanem Toomas Kasemaa. „Maastikukaitseala riikliku looduskaitsekeskuse pilgu läbi“ on LKK Saare regiooni töötaja Gunnar Rauna ettekande teema. Kuressaare turismiinfopunkti juhataja Karmen Paju ja Saaremaa giidide ühingu esimees Heli Kakko annavad ülevaate pangast kui turistide magnetist ja Saare maakonna arengust üldse.

Kell 11 astub rahva ette mereajaloolane Bruno Pao, kes pajatab Panga küla meremeestest ja merendusest laiemalt. Geoloogid Helle ja Rein Perens kutsuvad huvilisi kell 11.30 väikesele jalutuskäigule vanal pangaastangul.
Pärast lõunaeinet tutvustab MTÜ Panga Areng juhatuse esimees Alver Sagur mittetulundusühingu tulevikuplaane. Kell 13.45 saavad infopäeval osalejad tutvuda vanade võrgumajade asukohaga ja Silmaallikatega. Panga küla ajaloost räägivad külaelanikud Linda Saluäär, Endel Kodurand ja Hugo Meri.

Buss väljub Pangale Kuressaare bussijaamast kell 9, tehakse ka peatus Võhma kivikalmete külastamiseks. Pangalt tagasi Kuressaarde sõidab buss kell 16.30.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 23 korda, sh täna 1)