Elektrikatkestuse põhjustas rike alajaamas

OÜ Jaotusvõrk andmetel põhjustas üleeile õhtul kolmveerand kaheteistkümne paiku alanud ligi paaritunnise elektrikatkestuse rike Tusti alajaama releekaitse seadmes, mistõttu lülitus välja Tusti–Orissaare kõrgepingeliin. Pingetuks jäid Sikassaare ja Leisi alajaama toitel olevad tarbijad Saaremaal ning Hiiumaal.

OÜ Jaotusvõrk kommunikatsioonijuhi Kristjan Hamburgi sõnul puudutas elektrikatkestus Saare- ja Hiiumaal kokku ligi 20 000 klienti. OÜ Jaotusvõrk vabandab kõikide klientide ees.

Elektrivarustus ei katkenud Muhu, Orissaare ja Valjala piirkonnas.
Voolukatkestuse tõttu oli piirkonniti häiritud Ühispanga töö. Pangast öeldi, et probleemid suudeti kõrvaldada eile pärastlõunaks ning suuri kahjusid need ei tekitanud, kuna enamik teenuseid oli siiski kättesaadavad.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 14 korda, sh täna 1)