Kuue riigi noored tegid performance-etenduse

Teisipäeva õhtul toimus Kuressaare Linnateatris rahvusvahelise noorte teatriprojekti „Inselimpro” lõpuetendus „made in europe”, mis käsitles osalejate nägemust Euroopast.

Etendust vaadanute sõnul oli tegemist väga hea performance-tüüpi vaatemänguga, kus põhikeeleks oli kehakeel. Kuna projekt toimus Saksa nädala raames, suheldi laval palju ka saksa keeles, lisaks inglise, eesti ja soome keeles.

3.–9. maini kestnud teatriprojektis tutvusid üksteisega kolmkümmend saksa keelt kõnelevat noort Eestist, Lätist, Leedust, Portugalist, Saksamaalt ja Soomest. Saar-lasi esindasid Triin Saare ja Liina Mets Kuressaare gümnaasiumist. Etenduse valmimist juhendasid teatripedagoogid Daniela Fichte ja Tine Pfeil Berliini Saksa Teatrist ning koreograaf Mari Mägi Tallinnast.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 17 korda, sh täna 1)