Saaremaa auto sõidutas ansamblit Pet Shop Boys (8)

3. mail pärast Tallinnas Saku suurhallis antud kontserti sõidutas Saaremaalt tellitud auto 1981. aastast tegutseva briti kuulsaima duoansambli Pet Shop Boys’i, koosseisus Neil Tennant ja Chris Lowe, ning duo mänedžeri Tallinnast Riiga ja sealt edasi Vilniusesse.

Leedumaa pealinnast lendasid kuulsused pärast kontserdi andmist lennukiga Berliini. Autojuht Reino Roosioksa sõnul olid kuulsused täiesti tavalised inimesed. „,Mingisuguseid erisoove neil ei olnud ja käitusid nagu tavalised inimesed. Hämmastavalt lihtsad mehed. Oli igati meeldiv ja tore neid sõidutada,” ütles Roosioks.

Esimest korda esines Pet Shop Boys Eestis, Tallinna lauluväljakul 2000. a suvel. Nende kunagisest Muhumaal käigust on sündinud ka laul ”Between two Islands”.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 80 korda, sh täna 1)