Saarlannast politseinik taastub vigastusest

Tallinna tänavarahutustes vigastada saanud konstaabel Karin Kaubi taastub traumast Saaremaal oma Kuressaare kodus.

„Enesetunne on enam-vähem, niidid võeti välja,” kommenteeris 22-aastane politseinik valutavat põlve, millel tuvastati liigesesisene murd. „Kuus nädalat ei tohi jalale toetuda, kaks kuud pean käima karkudega,” rääkis Kaubi ning lisas, et loodab tööle tagasi pääseda juba augusti lõpus. „Juulis lähen raviarsti juurde, siis selgub, aga kardan, et enne septembrit tööle ei lasta,” nentis Kaubi.

Ohtlikud sündmused Tallinnas ning kioskit rüüstanud inimjõuku taga ajades õnnetult kukkudes saadud vigastus ei ole pannud saarlannat ametivahetamisele mõtlema. „Seda küll maha ei pane!” on 2006. aasta veebruarist politseis töötav Kaubi kindlameelne. Ja jätkata tahab ta ikka Tallinnas. „Kuressaares tekiks selline väikese linna efekt – kõik tunnevad kõiki. Sellises kohas ei ole lihtne politseinik olla,” selgitas ta.

Karini ema Taimi toetab tütart igati, kuigi rahutusteöö pani muretsema ikka. „Teadsime alates tema vahetuse algusest kell 8 õhtul, et Tallinnas on ärev olukord. Karini isa oli pidevalt telefoni teel temaga kontaktis,” meenutas Taimi Kaubi, kes jälgis pealinna sündmusi televiisori vahendusel. „Siis tekkis telefonikõnedesse pikem vahe ja kui lõpuks Karini kätte saime, oli ta juba kiirabis,” rääkis lapsevanem.

Karin Kaubi on lõpetanud Saaremaa ühisgümnaasiumi ning Paikuse politseikooli.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 42 korda, sh täna 1)