Saare maakonnas oli esimeses kvartalis 38 keskkonnaalast õigusrikkumist

Keskkonnainspektsioon registreeris tänavu esimeses kvartalis Saare maakonnas 38 keskkonnaalast õigusrikkumist (2006. aasta samal perioodil oli rikkumisi 12).

Keskkonnainspektsiooni avalike suhete nõunik Leili Tuul ütles Oma Saarele, et trahv määrati Saare maakonnas 19 isikule (sh nii füüsilised kui ka juriidilised isikud), tehti kolm suulist hoiatust ning üks ettekirjutus. Trahvisumma oli kokku 23 530 krooni.

Valdkonniti jagunesid õigusrikkumised Saare maakonnas Tuule sõnul järgmiselt: metsaõigusnormide rikkumisi 4, kalapüügi osas 14, veekaitses 6, kaitstava loodusobjekti kaitse osas 3, eksimisi jäätmekäitlusnõuete vastu 9, jahiseaduse nõuete vastu 1.

Kogu Eestis registreeris keskkonnainspektsioon kolme kuuga üle 813 rikkumise ning trahvis 509 isikut kokku 958 700 krooniga. Kõige enam oli rikkumisi Tartumaal, järgnesid Pärnumaa ja Ida-Virumaa.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 9 korda, sh täna 1)