Kuressaare kaotas võideldes

Kuressaare kaotas võideldes

 

Vigaste väravavahtide kiuste suutis FC Kuressaare vastu hakata FC Florale, kellele kaotati Enver Jäägeri väravast vaid 1:0. Eelmises kohtumises oli Flora saarlasi kostitanud viie väravaga.

Enne mängu selgus tõsiasi, et kõik Kuressaare väravavahid on rivist väljas ja puurisuule tuli asuda kaitsja Janek Meetil. Põhiväravavaht Roland Kütt istus samal ajal kipsis käega tribüünil. Meet ootusi ei petnud ja täitis ebatavalise ülesande hästi.

Pikem käsi

Nagu oli ka oodata, tegeles Kuressaare suurema osa mängust Flora rünnakute tõrjumisega. Külalismeeskond jõudis aga vaatamata paljudele võimalustele sihile vaid üks kord. 16. minutil lõi Enver Jääger Juha Pekka Hakola kõrgest pallist peaga mängu ainsa värava. Väravavaht Meet küll püüdis pallini küündida, kuid ei ulatunud. „Oleks mu käsi olnud natuke pikem, oleksin selle palli ära löönud,” kommenteeris situatsiooni Meet, kel tuli vaatamata Flora pidevatele rünnakutele teha vaid paar tõsisemat tõrjet.

Treenerite vastakad arvamused

Kuressaare treener Jan Važinski jäi mänguga rahule. „Me näitasime täna sisukat mängu, löödud värav oli õnneasi. Kindlasti tõstab taoline mäng meeste eneseusku,” kommenteeris treener, kelle arvates oli tegu FC Kuressaare selle aasta ühe parema mänguga.

Floralaste treener Pasi Rautiainen seevastu oli aga tulemuses pettunud. „Olen pettunud. Tegu oli meie jaoks väga raske mänguga ja Kuressaare oli koduväljakul hea. Kui nad samamoodi mängivad, siis hakkavad nad ka punkte saama,” ütles soomlasest treener. „Ei saa öelda, et Flora oleks olnud halb või Kuressaare hea. Mäng oli raske.”

Otsivad asendusväravavahti

Kuna kõik väravavahid ei saa mängida, siis kaalub FC Kuressaare võimalust esitada Eesti jalgpalliliidule taotlus erandkorras lisaväravavahi registreerimiseks. Nii Rait Hanseni kui ka Roland Küti vigastusest paranemine võtab aega umbes kuu. Kolmas väravavaht Ken Müür on aga hõivatud Tallinna Kalevi naiskonna treenimisega.

Teised FC Kuressaare võistkonnad kogesid lõppenud nädalal nii võite kui kaotusi. JK Sörve alistas II liigas Valga Warriori duubelmeeskonna 4:0. Kaks väravat lõi Priit Reiska, lisaks olid täpsed ka Hans Hiiuväin ja Mikk Rajaver.
Esiliigas mängiv saarlaste naiskond alustas hooaega aga 1:0 kaotusega JK Pärnu duubelrivistusele.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 18 korda, sh täna 1)