Kuressaare linn lapib kõnniteid 850 000 krooni eest

Kuressaare linnavalitsus kinnitas linna kõnniteede remondikava, mille järgselt parandatakse kõnniteid sel aastal 850 000 krooni eest.
Linnavara nõuniku Margo Sooääre sõnul tehakse selle summa eest ainult hädatöid.

Peatähelepanu pööratakse kooliteele jäävatele katkistele teelõikudele, samuti hoovi-sissesõitudele, mis vihma ajal veelompidesse upuvad. Sooäär ütles, et pakkumine saadeti mitmele ehitusfirmale, kuid töid oli nõus teostama vaid AS Asfako.

Nõuniku sõnul on praegusel ajal juba probleem leida linna objektidele tööde teostajaid, samas kui veel kolm aastat tagasi oli konkurents linna pakutud objektidele päris tihe ja pakkumiste tulemuste vaidlustamine oli tavaline nähtus.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 20 korda, sh täna 1)