Kihelkonnal oli Naiskodukaitse mälestuspäev

Eilsel Naiskodukaitse mälestuspäeval Kihelkonna kirikus lugesid kaitseliitlase pühaliku tõotuse ning võeti Naiskodukaitse Saaremaa ringkonna tegevliikmeteks vastu Terje Loorits, Agnes Alev ja Kristi Sepp.

Jumalateenistuse viisid läbi naiskodukaitsjast kirikuõpetaja Anu Konks ja Kihelkonna kirikuõpetaja Rene Reinsoo. Kirikus kõneles ka Naiskodukaitse Saaremaa ringkonna esinaine Rita Loel. Pastoraadihoones näidati kokkutulnuile Imbi Paju dokumentaalfilmi „Õed Soome lahe kahelt kaldalt”, mis räägib Soome Lottade ja Eesti naiskodukaitsjate saatusest Teise maailmasõja ajal ja okupatsiooni algusaastail. „Oli tore ja südamlik päev,” kinnitasid nii Kihelkonnale külla läinud naiskodukaitsjad kui ka üritusele tulnud kohalikud.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 25 korda, sh täna 1)